Per què Ekomon?

A més de ser fabricants oferim als nostres clients l'opció de dissenyar conjuntament amb ells un servei de retuilización per aconseguir la seva plena satisfacció .

Som responsables de tots els nostres processos, des de la fabricació i transports, fins al servei de rentat, en el qual emprem maquines que higienizen els EKOvasos usats, emprem sabons biodegradables per evitar la contaminació de les aigües i en arribar al final de la vida útil dels nostres productes, els reciclem i els convertim en peces de plàstic utilitzades en el sector de l'automòbil.

Sistemes de personalització

Actualment podem personalitzar els gots de plàstic reutilitzables amb dos sistemes, Serigrafia i Fullcolor

Serigrafia:

És el sistema més conegut, es realitza mitjançant pantalles de nylon. En el nostre cas utilitzem una qualitat del ram de la cosmètica, que ens garanteix la permanència de la tinta en el got fins i tot tas haver estat rentats més de 150 vegades.

varios colores

cup_bristol_a-320x200-177x300

Trama

cup_eagles-320x200-169x300
A Ekomon som capaços d'aconseguir l'efecte de més d'un color dissenyant amb trama. És necessari partir de colors foscos. És una forma barata d'aconseguir gots reutilitzables a més d'un color.
Fullcolor.

Mitjançant el sistema IML In Mould Labeling fusionem una etiqueta del mateix material que el got. Aquesta ha estat impresa amb anterioritat en cuatricromía, permetent-nos aconseguir qualsevol tonalitat dins del llit de colors. És idoni per a tiratges mitjans i llargues.

Agredx_3

Sensibilitzats amb la integració social

El servei de rentat dels nostres gots és dut a terme per un taller social que empra a personal amb discapacitat. FUNDACION GINESTA la qual cosa nodreix el compromís social que tenim i que transmetem als nostres clients.

ONG

Actualment estem en negociació amb una organització internacional per contribuir en programes de potabilització d'aigua i construcció de pous amb la fi deconseguir que cada vegada hi hagi menys nens sense accés a aigua potable.

Des de Ekomon donem l'opció als nostres clients de poder col·laborar amb aquesta iniciativa. Pregunta'ns com realitzar-ho

fundacio_medium
un-vaso-por-un-vaso-de-vida410x307

Ecología

A més d'oferir el servei de reutilització dels gots, en Ekomon garantim el tancament del cercle d'ecologia, doncs en ser fabricadores ens encarreguem en les nostres pròpies instal·lacions de triturar i reinyectar els gots que són rebutjats, ja sigui per ser minvaments de fabricació o per canvi de dissenys i logos.

Amb el material recuperat fabriquem l'anella portavasos, la holder i una peça utilitzada en el ram de l'automòbil.

por-que-ekomon-ekologia-300x274

Català Français English Deutsch Italianotitle=