Qui Som

           Ekomon està formada per un equip jóven de persones sensibilitzades pel futur del nostre planeta, futur i present. Hem reconvertit una antiga empresa de fabricació d'articles plàstics. Som pioners en la fabricació de gots reutilitzables. Amb més de quaranta anys al mercat, treballem amb les últimes novetats tecnològiques i els processos de producció més capdavanters.

La nostra experiència en la fabricació de gots ecològics ens permet estar a l'avantguarda en el que a processos, maquinària i tecnologia es refereix. En Ekomon disposem de capacitat per albergar més de 500.000 gots en estoc, permetent-nos accedir a grans esdeveniments.

.

Ekomon, és la marca de l'empresa MENSA, ,  pionera a Espanya de la fabricació del got ecològic l'any 1989 i adjudicatària del concurs per fabricar el Got del Forum de Barcelona 2004.

forum2004

Després de més de 10 anys fabricant gots de plàstic reutilitzables, Ekomon, disposa de 10 models diferents de gots de Polipropilè així com una àmplia gamma de gots de Policarbonat, material irrompible i totalment transparent, permetent d'aquesta forma poder satisfer les diferents necessitats dels nostres clients.

.
Els nostres models que van des del got 50 ml. de Xopet fins al de 900 de Katxi-Mini. Amb la possibilitat de ser impresos mitjançant serigrafia o Cuatricromía (IML)

FOTOSFAMILIAEKOMONSIN_25

.
Tots els nostres gots reutilitzables compleixen uns requisits de qualitat del més alt nivell. Es fabriquen en polipropilè homopolímer apte per ser utilitzat en contacte amb els aliments, a més han passat les proves de migració exigides per les autoritats en compliment de l'actual normativa dels plàstics.

Català Français English Deutsch Italianotitle=